Garanti: Echolac Fusion

 

Echolac® Super8™ 8-års Garanti:

Echolac kufferter er udviklet til at være meget holdbare, så de bl.a. kan modstå de fleste slag under rejsen. Echolac gør alt for at sikre at produkterne bliver udført med fokus på præcision og faglighed i alle detaljerne, så de kan hjælpe dig med at få mest ud af din rejse. Derfor har de også udviklet en ekstraordinær garantipakke til dig.

Den eksklusive Echolac Super8-garanti giver dig solid garantibeskyttelse. Kernen i Super8-garantien er dækning af brud på skallen i de første otte års ejerskab uanset årsag. Bemærkelsesværdigt dækker denne garanti endda skader forårsaget ved tredjepartshåndtering. Dette da Echolac ved, at deres kufferter er utroligt stærke i deres natur og er meget solide.

Derudover giver garantien 3-års dækning på defekter i materialer og håndværksmæssige fejl i alle komponenter og detaljer bortset fra skallen. Garantien dækker ikke slid på kuffertens skal eller dens komponenter og dele, kosmetiske skader, tab af eller skade på indholdet i kufferten eller på personlige ejendele.

Vi forbeholder os retten til at reparere, udskifte eller refundere som erstatning for ethvert krav baseret på vores vurdering og godkendelse ligesom retten til at erstatte ethvert produkt med et produkt af samme værdi i en tilgængelig farve i tilfælde af, at dit originale produkt eller farve ikke længere er tilgængelig.

Vi vil naturligvis følge rådgivningen fra enhver anerkendt forbrugerorganisation, hvis det måtte opstå uenighed om kravløsning.

Vi tror på færre bekymringer og flere rejser. Dette er en garanti, der betyder noget. Echolac® Super8™-garantien.