Garanti: Conwood Vector

 

Conwood 7-års Safeguard™ Garanti

Dette er en usædvanlig 7-års garanti, der giver dig en ekstraordinær beskyttelse. Vores SafeGuard™ skal-garanti dækker brud på kuffertens skal i de første syv år fra købsdatoen uanset årsagen*. Derudover dækker denne garanti endda skader forårsaget ved håndtering af tredjepart.

Garantien giver desuden 3-årig dækning af fejl i materialer og håndværksmæssige fejl på kuffertens komponenter. Slid på kufferten og/eller dens komponenter og dele, kosmetiske skader, tab af eller skade på indholdet i kufferten eller på personlige ejendele er ikke dækket af denne garanti.

Alle garantikrav er underlagt vores forudgående og endelige godkendelse, men vi vil naturligvis altid følge rådgivningen fra enhver anerkendt forbrugerorganisation.

Vi forbeholder os retten til at reparere, udskifte eller refundere som erstatning for ethvert krav baseret på vores vurdering og godkendelse. Vi forbeholder os retten til at erstatte ethvert produkt med et produkt med lignende værdi og funktion i en let tilgængelig farve, hvis dit originale produkt ikke længere er tilgængeligt.

*Skader på grund af forsætligt misbrug eller utilsigtet brug af produktet er ikke dækket.